Програмируем wi-fi стаен термостат Momit Home

В наличност
SKU
FE090020
297,00 лв.

Интелигентен програмируем wifi стаен термостат Momit Home Thermostat

Momit Home Thermostat е високотехнологично устройство, което позволява да се управлява от разстояние комфортът в жилището, с цел да се контролира бюджетът, предвиден за отопление и охлаждане и по този начин да се спестяват до 30% от сезонните разходи за енергия за отопление и охлаждане.

Momit Home Thermostat може да бъде управляван чрез различни смарт устройства, работещи, както под Андроид, така и под iOS, след сваляне на съответното приложение.
    
Momit HOME Thermostat е интелигентен програмируем термостат, който гарантира комфорт и простота на управление от дистанция.

Комплектът включва термостата и Momit Gateway, чрез който се осъществява връзката с домашната интернет мрежа. Към Momit Gateway могат за бъдат свързани до 20 термостати, за да се контролира независимо температурата в няколко помещения.

Momit home

 

Momit HOME Thermostat се предлага в два варианта – за монтаж на стена и безжичен вариант (необходимо е да бъде закупен отделно комплект за безжична връзка между термостата и котела).

Momit HOME Thermostat чрез функцията SMART ще научи автоматично рутинната употреба и ще се конфигурира автоматично на базата на тези данни. Ще се активира, след като се изпълнят 3 ръчни промени в един интервал от активната програма. Например, ако е зададена за 3 последователни понеделници температура 21,5˚С в 19:00 и ако в този час е активен период от програмата, той ще се адаптира към новата модификация и ще се автоконфигурира за всички понеделници в този час. Тази функция може да се активира или дезактивира.

Друга основна функция е геолокацията. Чрез тази функция устройството се включва и изключва според дистанцията, на която се намира потребителят от дома си.

Как работи? Достатъчно е да се зададе разстоянието, което се желае и когато мобилното устройство излезе от този радиус, Momit Home Thermostat няма да държи сметка на програмирането и ще се изключи, позволявайки да се  реализира икономия всеки път, когато потребителят е далече от къщи. Когато някой от живеещите в къщата влезе в зададения радиус Momit Home ще се върне към нормалното функциониране. Геолокацията ще се активира само, ако не се регистрира присъствие в жилището.

Чрез функцията  pрисъствие Momit HOME Thermostat функционира според зададената програма, всеки път, когато регистрира присъствие в дома. Ако никое устройство не регистрира присъствие в зададения период от време, релето изключва, докато не се регистрира присъствие отново. Този период може да се зададе, когато се конфигурира функцията.

С функцията MyBudget е възможно да се зададе граница на месечните разходи, както и да се види пълна енергийна статистика за определен период.

Momit HOME Thermostat дава възможност за следене и влажността в жилището, както и актуална информация за прогнозата за времето в зоната, където живеете.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Програмируем wi-fi стаен термостат Momit Home