SCALA1 5-55 Bluetooth 1x230V Бустер система Grundfos

996,00 лв.
В наличност
SKU
GR99530407

SCALA1 на Grundfos е самозасмукваща многостъпална помпа, която включва всички компоненти на устройство за повишаване на налягането в компактен съставен корпус.

Тъй като е самозасмукваща, SCALA1 може да изпомпва течности от ниво под самата нея. Ако е запълнена с вода, помпата може да започне да изпомпва вода от дълбочина 8 m. за по-малко от 5 минути. Това улеснява монтажа и пускането на помпата и осигурява по-надеждно водоснабдяване в инсталации, в които има опасност от работа на сухо и течове в смукателните маркучи или тръби.

SCALA1 може да комуникира с приложението Grundfos GO чрез вграден Bluetooth, което позвлява подробен мониторинг на помпата и опции за голяма степен приспособяване към нуждите на клиента, което прави помпата добре приспособима към всяко приложение.

SCALA1 има усъвършенствани защити като:

  • Защита от работа на сухо, която автоматично спира помпата при недостиг на вода
  • Защита срещу зацикляне, която предпазва помпата от често стартиране при наличие на незначителни течове в инсталацията
  • Защитата срещу максимално време на работа може да спре помпата след желан период от време на непрекъсната работа, предотвратявайки евентуална повреда поради при наводняване в случай на скъсване на тръба.

Помпата има вградена защита на мотора, която я спира, ако е изложена на висока температура заради гореща околна среда, в случай на блокиране или претоварване, като предотвратява изгаряне на мотора.

С Grundfos GO можете лесно да настроите SCALA1 като Система "близнак" за повишаване на налягане, работеща в режим "работа/готовност", както и "готовност/спомагателен". Възможно е да се добави входящо външно управление и график за работата на помпата чрез функция календар.

SCALA1 не се нуждаят от поддръжка, но се препоръчва да поддържате помпата чиста, да проверявате възвратните клапани и да пазите вентилационните отвори свободни от замърсяване.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:SCALA1 5-55 Bluetooth 1x230V Бустер система Grundfos
Контрол Уотър ЕООД - Всички права запазени (Copyright).